Saveti i Smernice

Почетна » Saveti i Smernice

ZBOG ČEGA JE PROGRAMSKA MUZIKA NAJBOLJI IZBOR?!

Kao senior menadzer i iskustvom od preko 25 godina u ovom poslu imao sam priliku da proučim dosadašnji sistem rada bendova za svadbe. Ulaganjem, vizuelnim efektima, savremenim muzičkim trendovima i radom sa svakim članom na individualnoj energičnosti, uspeo sam da unapredim sistem i na taj način podignem muzičku industriju bendova na zavidan nivo.

Prvi i najvažniji korak odabira benda za svadbe jeste da Vi znate šta želite. Ukoliko ste se odlučili za bajkovito venčanje koje će početi veličanstvenim dočekom a završiti se usijanim podijumom i eksplozivnom žurkom, odaberite PROGRAMSKU MUZIKU jer na taj način prepustili ste profesionalcima da rade svoj posao. Poučen iskustvom, mnogi bendovi će Vam reći da rade „programski“ kako bi došli do još jedne svirke ali „na terenu“ bude svega a najmanje programske muzike … npr. pojavi se neki ujak ili teča sa specifičnim muzičkim ukusom, uzme muziku za sebe a goste za taoce. Ozbiljan bend neće dozvoliti da zbog jednog gosta i par hiljada din. podijum ostane prazan a mladenci zanemareni. Bend koji je godinama gradio svoj rejting i došao do zavidnih rezultata, neće dopustiti sebi takav promašaj.

I TO SE DEŠAVA KOD NEKIH…

Konzumiranje preterane količine alkohola na sceni i van nje često dovodi do neprijatnih incidenata pa čak i konflikta izmedju gostiju i muzičara.

Mandarina bend muzika za svadbe, venčanja i proslave - slika klavijaturiste

Milenko Tojic – tim lider Mandarina benda svojim dolaskom u MM Estradu gotovo se odmah ističe kao čovek sa izuzetnom vizijom modernizacije i inovacije bendova za svadbe. Pored izuzetnih muzičkih sposobnosti okreće se i sektoru menadzerstva. Kao senior manadžer, svojim radom, umećem i iskustvom, rekordnom brzinom podiže mlade bendove do vrha tabele Dijamantske Super Lige.

Kako da znate da niste pogrešili?

Veličinu i ozbiljnost benda za svadbe prepoznaćete po :

 • Bogatoj koncertnoj sceni i najsavremenijoj opremi koju će prepoznati čak i onaj ko se ne bavi muzikom.

 • Stajlingu najmodernijih i najpopularnijih modnih brendova, ukusno sklopljenim trend bojama i stilizovanom imidzu celokupnog benda.

 • Strogom odabiru filtriranog video – materijala postavljenog na društvenim mrežama.

 • DJ u sastavnom delu benda.

 • Širokom repertoaru koji obuhvata različite žanrove i  aktuelne novitete.

 • Pristipačnosti, ažurnosti i animatorskim sposobnostima članova koji će Vaše goste podići na noge i biti uz njih do kraja.

 • Nepromenjenom sastavu članova ( 10 godina zajedničkog rada )

 • Lošem ( jeftinom ) ozvučenju koje stvara neprijatne frekfencije, brujanje i zujanje u ušima a gosti se i tri dana nakon venčanja žale na glavobolju od preglasne muzike.

 • Po oskudnom stajlingu i modelima koji su odavno izašli iz mode, neprikladno obučenim pevačicama dubokog dekoltea i neukusno kratkih i providnih haljina itd.

 • Vidljivo niskom kvalitetu rezolucije video – materijala na društvenim mrežama.

 • DJ-a ne vide kao modernu inovaciju današnjice pa samim tim nemaju DJ-a u sastavnom timu benda.

 • Prezentovanje staromodnog i “ izlizanog “ repertoara koji se svira već 20 godina unazad.

 • Nezainteresovanom poslovnom pristupu, pasivnom i statičnom stavu na sceni.

 • Smenjivanju članova iz godine u godinu pa tako na dan Vašeg venčanja pojavi se bend istog imena ali sasvim novog sastava koji u stvari nikad niste ni čuli. Da bi bili sigurni i posle godinu, dve dana od dana rezervacije da će na Vaš najvažniji dan u životu doći bend koji ste želeli i angažovali, potrebno je, ipak, da bend za svadbe ima svoju reputaciju i svoju ,, istoriju “.

Ukoliko želite glamurozan dogadjaj za pamćenje gde ćete Vi i Vaši gosti uživati u scensko-muzičkim performansima, pažljivo birajte ko će biti zadužen za kreiranje Vaših najlepših uspomena jer venčanje se dogadja jednom u životu i NEMA REPRIZU !

Savetujem Vam da uvek birate samo najbolje !